Jäsenkorjaus

KALEVALAINEN/PERINTEINEN JÄSENKORJAUS

Perinteiden ja anatomian hallintaa yhteistyössä koululääketieteen kanssa.

Olen opiskellut eri opettajien  opissa jäsenkorjaustekniikoita. Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi valmistuin v.2005, Olen saanut myös  opetusta Lappilaiselta kansanparantajalta. Hirojaksi valmistuin 2003.

Jäsenkorjausta olen tehnyt yli 15-vuotta!

Perinteiden ja anatomian hallintaa yhteistyössä koululääketieteen kanssa.

HISTORIAA

Jäsenkorjaus on suomalaiseen perinnekulttuuriin tukeutuva tehokas hoitomenetelmä, perinteinen suomalainen mobilisaatiohoito, joka kattaa tukielinsairauksien koko alueen.

MITÄ JÄSENKORJAUS ON

Hoito käsittää kaikki liikeratoihin vaikuttavat anatomiset osa-alueet lähtien liikkeelle jaloista päätyen kallonrajaan. Siinä vapautetaan lihakset, sidekudokset, kudosnestekierto, verenkierto ja hermotoiminta luonnolliseen tilaan, jossa puolustuksella ei ole tarvetta. Parantajat lähtevät siitä, että ihminen on anatominen kokonaisuus, jota hoidossa tulee käsitellä kokonaisuutena. Hoidon aluksi on selvitettävä aiheuttaja ja kaikki tuki- ja liikuntaelinten anatomiset poikkeavuudet.

Hoidossa mobilisoidaan niveliä, parannetaan sidekudosten ja lihasten liikkuvuutta venyttämällä niitä potilaan omaehtoisia liikeratoja hyödyntäen. Tukirakenteet saatetaan paikalleen käyttäen hyväksi asiakkaan vapaaehtoista liikerataa ja nivelkanavat avataan kevyellä venytysliikkeellä.

Hoito tapahtuu aina asiakkaan ehdoilla, se on pehmeää ja kivutonta, sillä hoitajan täytyy kunnioittaa asiakkaan kipuaistimuksia. Hoitoa ei suoriteta ”mekaanisesti”. Hoitajan pyrkimyksenä on saada asiakas luottamaan hoitajaan. Tällöin asiakkaalta poistuvat mahdolliset pelkotilanteet hoitotilannetta kohtaan. Hoito ohjautuu jokaiselle asiakkaalle oikeanlaiseksi hoitotekniikoiltaan.

Lisää tietoa jäsenkorjauksesta sekä hoitaja lista alla olevasta linkistä!

www.perinteinenjasenkorjaus.fi

Suosittelen kolmen kerran hoito sarjaa.

Tunnin jäsenkorjaushoito 45€                15-70€ (käytetyn ajan mukaan)

Lahjaksi jäsenkorjaus hoito!

Lahjakorttien voimassa oloaika 3kk.

Ainoastaan käteismaksu!

Martin Hansén-Haug

Puh.0405339521