Aurakuvaus

Tervetuloa aurakuvaukseen.

Aura video station -laitteisto

Aura Video Asema on Biopalautekuvannusjärjestelmä, joka mittaa Biopalaute-, Väriterapia- ja Energiahoitotietoa ihmisen tunne- ja energiakehojen eli auran mittaamiseen, analysointiin ja tarkkaan esittämiseen. Kuvan väreistä voi kertoa millainen olet, mitä ajattelet ja tunnet. Laite tekee myös aurakuvasta 20-24 sivuisen kirjallisen persoonallisuus- ja värienergiatulkinnan.

Aura-Chakra -kuvasi ja bio-tiedoistasi tehty selvitys antavat värikkään visuaalisen ja graafisen esityksen mittaustuloksistasi. Tämä selvitys on tarkoitettu vain suuntaa antavaksi välineeksi itsetuntemuksen selvittämisessä. Sitä ei ole tarkoitettu lääketieteellisten diagnoosien tekoon eikä terveydentilan määrittelyyn. Terveysongelmissa sinun tulee aina kääntyä lääkärin puoleen.

Raportissa jonka saat mukaan sisältää:

Ylävartalo- ja koko aurakuvan. Persoonallisuutesi värin. Auran koko. Chakrojen energia tasot. Aura chakra tasapainon. Bio-tietojesi analyysin. Auran värien analyysin.

Tervetuloa Rovaniemelle kuvaukseen!

Teen myös muutamia kuvausmatkoja esim. Kajaaniin,Kuopioon,Ouluun ym. Tarkempia tietoja tapahtumat linkissä sivuillani.

Käymme läpi yhdessä koko Aura raportin. Kesto on noin 40min. Hinta 50€

p.0405339521 kuukivi@hotmail.com

AVATTU LISÄPÄIVIÄ KAJAANIIN Martinin laajoihin AURA/CHAKRA-KUVAUKSIIN pe 12.4. JA NYT MYÖS vkl 13. tai 14.4. Ajanvaraus 040-5339521/Martin. Saat mukaan yli 20-sivuisen kirjallisen selvityksen, jossa mm. ylävartalon ja koko auran kuva ja koko, persoonallisuus- väri, chakrojen energiatasot, aura-chakra tasapaino, Bio-tietojesi analyysi, auran värien analyysi jne. Kesto on noin 40min./50e. Lisätiedot: https://martinhansenhaug.com/ Vastaanottopaikat: Pe 12.4. Kajaanissa Ilmarintie 2 (LuoValo-hoitotila) ja La tai Su 13. tai 14.4. Lapinniemessä. Tervetuloa! Ks. lisää https://www.aurinkohoitola.fi kurssit/tapahtumat. P.S. La-Su 13.-14.4. Lapinniemessä myös Kirsin Intialaisen päähieronnan kurssi, jossa muutama vapaa paikka!