Didgeridoo-kota

Myynnissä alkuperäisiä Australialaisia ja omavalmisteisia soittimia. Ehkäpä pohjoisin didgeridoo valmistaja! Napapiirin yläpuolella.

DIDGERIDOO

Pyrin tekemään jokaisen didgeridoon hyvällä  vastapaineella,eli niillä on helppo  soittaa. Tärkeää olisi ensimmäisenä opetella kiertoilmahengitys tekniikka. Sen jälkeen  didgeridoon salat aukeavat. Didgeridoolla pääsee syvälle rentouden tilaan jopa meditatiiviseen tilaan. Kun soittaa esim. luonnossa, alkaa kuin sulautua äitimaan energiaan. Siitä tulee mahtava olo. Luontoyhteys vahvistuu. Jokaisessa didgeridoossa on ”henki”. Didgeridoo värähtelee äitimaan värähtelyä. Soittaessasi didgeridoolla soitto rauhoittaa mieltä ja rentouttaa. Soittimet on valmistettu Lapissa Songan kylässä Palojärven rannalla. Ehkäpä niissä on myös Lapin energiat mukana!. Ei muuta kuin putket pörisemään!

Valikoima didgeridoo soittimissa on tällähetkellä pienempi…Ensi kesänä tulossa lisää . Halutessasi voit myös tilata etukäteen soittimen. Teen sen juuri sinulle.

Bambuvalmisteisissa didgeridoo soittimissa on ongelmana huono vastapaine. Ne soveltuvat enemmän koristeiksi.

Didgerodoo Kota Songassa Kuukkelissa

Jos kiinnostuit niin voin esitellä myynnissä olevia soittimia! Sivuillani olevasta didgeridoo linkistä myös saat tarkempaa tietoa didgeridoo soittimista sekä äänien värähtelyjen hoitavista vaikutuksista ! Didgeridoon ostajalle voin halutessa opastaa kiertoilmahengityksen saloihin sekä muuta soittamiseen liittyvää.

Martin Hansén-Haug Lappilainen Shamaani, luonnon ja eläinten ystävä!

MYYNNISSÄ OLEVAT SOITTIMET!

Jokainen soitin on uniikki kappale.

Soittimet valmistettu paikassa nimeltä Kuukkeli. Äitimaan sylissä. Luonto yhteydessä, rakkaudella eläimiä ja luontoa kohtaan.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on 11-1-1024x768.jpg
Shamaani didgeridoo . Didgeridoossa shamaani syboleja Lapista. Pituus 171cm. Materiaali Lapin koivu. Matalaa pörinää Lapista. Hinta 350€. Musical key A#. Valmistaja: Didgeridoo Kota
Didgeridoo. Materiaali Lapin koivu. Musicalkey A. Pituus 177cm. Hinta. 250€. Valmistaja: Didgeridoo Kota

Didgeridoo. Materiaali Lapin koivu. Musicalkey A. Pituus 181cm. Hinta 350€. Valmistaja:Didgeridoo Kota.

MEDITAATIO/JOOGAPENKKI . Taittuu kasaan. Vahvoilla saranoilla. Mitat penkkiosa leveys 50 syvyys 15cm. Etureunan korkeus 16cm. Takaosan korkeus 18cm. Penkki kasattuna paksuus n.4,5cm. Materiaali liimapuu mänty. Paino n.1,4kg. Hinta 32€.

DIDGERIDOO-KOTA

Martin Hansén-Haug

Koskikatu 36-38B11 96200 Rovaniemi

Kesäisin: Sonka Palojärvi

p.0405339521 kuukivi@hotmail.com

Toimitus kulut soittimille: Matkahuollossa 40€ tai postissa 50€