Energiapuhdistukset

Energiapuhdistukset etänä ja paikalla kotiisi sekä itsellesi

Olen tehnyt yli 25 vuoden ajan energiapuhdistuksia koteihin ja henkilöille kaukona myös ulkomaille. Suomen lisäksi on tehty puhdistuksia Ruotsiin,Norjaan, Sveitsiin ,Kanadaan ym.. Eli etäisyys kaukoenergialähetykselle ei ole este. Se toimii. Aurakenttäämme tarttuu joskus negatiivista energiaa, joka häiritsee  elämäämme. Esim. sairastelemme, elämästämme puuttuu ilo, tuntuu kuin kaikki elämämme olisi pysähtyneessä tilassa ym. Asuntomme ei tunnu viihtyisältä. Tunnemme kuin jokin ohjailisi elämäämme negatiiviseen suuntaan.

Ostaessamme uuden asunnon on siihen jäänyt kiinni edellisten asukkaiden energiat. Jos siellä on riidelty paljon  on  negatiivinen energia jäänyt kiinni asuntoon ja häiritsee uusien asukkaiden oloa. Tunnemme kuin kaikki ei olisi hyvin, mutta emme tiedä välttämättä miksi. 

Joskus sielut jäävät niin sanottuun välitilaan eivätkä ole päässeet jatkamaan valoon. Nämä sielut voivat aiheuttaa  ympäristöömme energian laskua. Jotkut henkilöt tuottavat  negatiivisilla ajatuksilla erilaisia ongelmia meidän elämäämme.

Joskus tutustumme energioihin ja energiamenetelmiin, jotka eivät sovi tai tuntuvat pahalta. Jos otamme tälläisiä energiavirityksiä vastaan voi olla vaikeaa päästä niistä irti.  Aluksi  tuntuu rakkaudellinen energia, joka myöhemmin muuttuu negatiiviseksi energiaksi ja on jopa sairastuttanut henkilön.

Aina on muistettava käyttää omaa suoraa intuitiota ja korkeimman viisauden kanavaa. Kuuntele sydämesi ääntä ja noudata mitä se haluaa kertoa sinulle.

Käytä vain omaa suoraa yhteyttä Enkeleihin ja Valon Mestareihin!

Teen puhdistukset kaukona tai paikanpäällä riippuen etäisyydestä!

Puhdistukseen sisältyy alkukeskustelu, puhdistukset, ja loppukeskustelu, jossa annan vinkkejä  elämän jatkamiseksi positiivisessa energiassa.  Tarkoitus olisi että sinä saisit apua ongelma tilanteeseen ja samalla autamme maapalloa ja ihmiskuntaa puhdistumaan raskaasta energiasta.

Huom! Jos tarvitaan uusintapuhdistusta se sisältyy aikaisempaan maksuun, ei lisäveloitusta.

Puhdistukseen sisältyy myös keskustelu ja ohjaus puhelimitse muutaman päivän jälkeen puhdistuksen sekä siihen liittyvissä asioissa.

Tarvittaessa annan myös ohjeita suojauksiin negatiivisilta energioilta ym. henkistä opastusta.

Teemme myös yritysten liiketiloihin sekä isompiin rakennuksiin myös puhdistuksia. Jos yritystoiminnassa ongelmia se voi johtua negatiivisista energioista.

Soittele tai lähetä sähköpostia  jos olet kiinnostunut asiasta, kysy rohkeasti!

Hyviä tuloksia saatu parisuhdeongelmissa, masennuksessa, sairauksissa,

peloissa, asuntojen häiritsevien energioiden puhdistamisessa, pysähtyneeseen energiaan elämässä ym. haasteisiin elämässä.

Energiapuhdistus 60€

Martin Hansén-Haug

kuukivi@hotmail.com

0405339521  (puhdistuskyselyt mieluiten arkisin klo 10-17)